Във всеки от нас в по-голяма или по-малка степен присъства

...
Във всеки от нас в по-голяма или по-малка степен присъства
Коментари Харесай

Ставате ли за екстрасенс? Проверете с този тест

Във всеки от нас в по-голяма или по-малка степен участва възприятие, което е признато да се назовава шесто. Но някои парапсихолози считат, че в основата на нашия вътрешен нюх стоят екстрасензорни качества. Както и всички други, екстрасензорните качества би трябвало да се развиват и усъвършенстват.

Пред вас са 10 ковчежета. В 3 от тях има злато. Вашата задача да е познаете в кои тъкмо! Концентрирайте се и се вслушайте в своята вътрешен глас. Успех!

 ковчежета-злато

 ръка-със-сочещ-показалец

Златото се оказа ето в тези ковчежета:

 тест-интуиция

И по този начин:

Открили сте 3 ковчежета със злато

Поздравления, вие сте Екстрасенс с огромни букви! Имате превъзходна вътрешен глас, на която мнозина могат да завидят. Вашата ефикасност съответствува с тази на хора като Волф Месинг, Нострадамус или даже Ванга.

Може би някой ще реши, че това не е действително и ще се засмее над себе си. Но помнете, че и на тези огромни хора първоначално са се смеели. Трябва да се вгледате в себе си по-внимателно.

Открили сте 1-2 ковчежета със злато

Без подозрение имат огромни екстрасензорни качества. Но тъй като не сте знаели за тяхното съществуване, към момента не можете изцяло да ги контролирате. Ако започнете старателно да практикувате своя табиет, да му намирате редовно приложение, то в скоро време ще разберете какъв мощен гений притежавате.

Не сте разкрили нито едно сандъче със злато

Уви, нямате гений за екстрасенс. Не се разстройвайте, това е въпрос на тренировки и предпочитание, мнозина са като вас и в това няма нищо ужасно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР