Във времето, в което всеки от нас по един или

...
Във времето, в което всеки от нас по един или
Коментари Харесай

Имам кръвно, суджук не ям и още от най-добрите цитати на Бойко Борисов през 2017 година

Във времето, в което всеки от нас по един или различен метод прави равносметка на миналата година, няма по какъв начин да не съберем на едно място най-хубавото, що се касае до изречените крилати изречения на премиера Бойко Борисов. Предлагаме Ви селекция от 12 цитата на министър-председателя, казани по друг мотив и в друг подтекст. Всеки един от тях е автентичен и по своему неповторим. А и имаме вяра, че изключително в края на годината, възприятието за комизъм не би трябвало да ни напуща! Започваме с емблематичния коментар на една от най-дискутираните тематики в страната - така наречен "Гейтове ", избухнали в обособените общини.

"Имам кръвно, суджук не хапвам "
Така министър председателят Бойко Борисов в резюме разяснява тематиката със абсурда "Суджукгейт ", разразил се в Добрич, където локален предприемач се оплака, че ексдепутатът от ГЕРБ Живко Мартинов желал 4 тона суджук от него за Борисов.

"Всички парле ву франсе "
С тази имитация министър председателят Бойко Борисов посрещна френския президент Емануел Макрон в България. Думите на Борисов бяха казани с горделивост във връзка на това, че по-голямата част от българската публична делегация приказва френски език.

"Трябва ли всяка жена, която е предходна през моя живот, по-късно да я веят като флаг? "
Това попита Бойко Борисов във връзка предлагането на ГЕРБ да отпадне отминалостта за закононарушения по време на приватизацията, което бе обвързано с името на някогашната му другарка Цветелина Бориславова.

"Нашата работа е да градим и го вършим всеки ден, останалите едни ги бъркат с рошави мъже, други ги… аз прилагателни не използвам "
Това съобщи Борисов по време на откриването на главно реконструираната и актуализирана зала "Асикс Арена " в София в отговор на въпрос, обвързван с това, че водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова го назова по-рано "страхливец ".

"Каква деградивна мисъл би трябвало да имаш, с цел да разровиш подготвена улица и по-късно да протестираш? "
Така министър председателят разяснява на държавното съвещание на 28.11.2017 година видеозаписите, на които се вижда съзнателно разрушение на новата пътна настилка на столичния бул. "Дондуков " през митинга на "Спаси София " по отношение на представянето на Йорданка Фандъкова като столичен кмет - основно по тематиките "мръсен въздух " и погловно застрояване.

"Има от време на време някакви идиоти, които ни връщат в изходна позиция, само че това е животът "
Това съобщи министър председателят в коментар за първите 100 дни от третото си ръководство. В характерен жанр Борисов си писа отлична оценка, тъй като нямало нито ден, нито нощ, в която държавното управление му да не е работило с цялостни сили.

"Московски желае да се хвърля под влака, в случай че не му сменя локомотивите и вагоните "
С тази цветиста имитация Борисов сложи "на масата " причините си, че не е в този момент времето да се купуват изтребители, само че такива ще бъдат купени след време.

"Много обичам и почитам дамите, само че по женски ум не съм се водил в никакъв случай "
Това съобщи Бойко Борисов при представянето на позицията на ГЕРБ във връзка с лидерския спор с Корнелия Нинова преди парламентарните избори от 26 март тази година.

"Утре е Разпети петък, не се работи, всички ще се мъчим "
Това сподели Борисов по време на формалната конференция по отношение на напредъка за управническа коалиция с "Обединени патриоти ".

"От едната страна Корнелия приказва, от другата президентът и ние в средата се чудим какво да създадем "
Думи на Борисов по време на съвещанието на Министерския съвет на 28.06.2017 година "Не ми се влиза и в други тематики, тъй като в нашата партия не си играем на положителното и на неприятното ченге. Това го вършат други партии ", посочи министър председателят, говорейки по тематиката за проблемите в Министерство на вътрешните работи и нужните стъпки за превъзмогването им.

"Защо никой не изиска двата месеца преди изборите да се види с мен - и аз щях да съм поласкан да ме поканят в ЦУМ "
По абсурда "ЦУМгейт " министър председателят Бойко Борисов разгласи, че е бил ужасно обезпокоен по отношение на Корнелия Нинова и нейните срещи в ЦУМ - да вземем за пример с омбудсмана Мая Манолова. Лидерът на ГЕРБ засяга срещата, при която се е изяснявало кой ще е претендент за президент на Българска социалистическа партия.

"Викам да пристигна Корнелия да ми санира у Банкя къщата "
Така министър председателят Бойко Борисов разяснява рецензиите на опозицията към програмата за саниране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР