Във връзка със заповед РД-01-856 от 19.10.2021 на министъра на

...
Във връзка със заповед РД-01-856 от 19.10.2021 на министъра на
Коментари Харесай

Софийската опера и балет осигурява мобилна лаборатория преди всяко представление

Във връзка със заповед РД-01-856 от 19.10.2021 на министъра на опазването на здравето достъпът в Софийската опера и балет се реализира посредством даване на: документ за сложена ваксина за КОВИД-19, документ, удостоверяващ преболедуване на КОВИД-19, документ за негативен PCR тест, извършен до 72 часа преди влизане в залите на Софийската опера, или негативен антигенен тест (до 48 часа), се споделя в известие от Софийската опера и балет. За лицата до 18-годишна възраст тези ограничения не се ползват.

Зрителите, които имат закупени билети за спектаклите на Софийската опера и разполагат със зелен документ, би трябвало да си плануват повече време за влизане в залите с оглед нуждата от инспекция на документите.

Софийската опера обезпечава мобилна лаборатория за тестване, която се намира на служебния вход до бариерата на ул. " Врабча " 1, наоколо до централния вход. Мобилната лаборатория ще стартира работа в 17 ч. и ще прави единствено бързи антигенни проби против проявление на съответния закупен билет. За вземането на тестът феновете заплащат 10 лева Необходимо е посетителите на Софийската опера и балет, които ще се възползват от услугата на мобилната лаборатория, да дойдат половин час по-рано, прецизират от Операта.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР