Във връзка със запитвания към bTV Media Group, медията потвърждава,

...
Във връзка със запитвания към bTV Media Group, медията потвърждава,
Коментари Харесай

Знакова фигура си тръгва от bTV

Във връзка със запитвания към bTV Media Group, медията удостоверява, че считано от 9 май 2022 година Габриела Наплатанова се разделя с малкия екран по взаимно единодушие заради назначението ѝ за член на Съвета за електронни медии (СЕМ).

Габриела е дружно с bTV още от основаването на медията и е едно от най-разпознаваемите лица на bTV Новините. Голяма част от силата си посвещава на отразяването на въоръжени спорове от горещи точки – Македония, Косово, Ирак и Афганистан. Сблъсква се с последствията от терора и на летищата в Сарафово и Истанбул. Името ѝ стои зад хиляди разказани човешки истории и огромни журналистически планове на военни тематики, отличени с голям брой награди.

„ От името на целия екип благодаря на Габриела за отличната ѝ работа и нейния неоспорим принос за одобряването на bTV Новините като нюзрума с лидерска позиция на телевизионния пазар в страната “, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ в bTV Media Group.

„ Ще ни липсва отдадеността и опитът на Габи като старши кореспондент в bTV новините, само че почитаме нейното решение. Пожелаваме ѝ доста триумфи в бъдещите инициативи и имаме вяра, че ще продължи да работи за отстояването на най-високи професионални стандарти!”, добавя Хекимян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР