Във връзка със заболеваемостта от COVID-19 и с цел да

...
Във връзка със заболеваемостта от COVID-19 и с цел да
Коментари Харесай

Заради COVID-19: Затварят Бюрото по труда във Вършец

Във връзка със заболеваемостта от COVID-19 и за да ограничим рисковете за здравето на своите клиенти, Агенцията по заетостта уведомява, че Филиал-Вършец към Дирекция "Бюро по труда " в Берковицаняма да обслужва присъствено клиенти до 17.11.2021 година в това число.
В този интервал се предлага потреблението на електронни и отдалечени услуги. Ето ги и опциите:
ЗА ТЪРСЕЩИ РАБОТА ЛИЦА
За тези от Вас, които желаят да се записват в бюрото по труда – ЛЕСНА И СИГУРНА РЕГИСТРАЦИЯ В БЮРОТО Пожарна охрана ТРУДА – ДИСТАНЦИОННИ ВАРИАНТИ:
ВАРИАНТ 1: ОНЛАЙН РЕГИСТРАЦИЯ посредством Единен портал за достъп до електронни административни услуги. За да се регистрирате онлайн в бюрото по труда, би трябвало да имате личен идентификационен код (ПИК) на Национален осигурителен институт или Квалифициран електронен автограф (КЕП).
ВАРИАНТ 2: Регистрация посредством лицензиран ПОЩЕНСКИ ОПЕРАТОР (по пощата или с куриер) на адрес: Берковица, пощенски код 3500, ул. "Д-р Иван Панов " № 1, ДБТ Берковица.
За тези от Вас, които към този момент са регистрирани, само че желаят да проучат опциите за работа и свободните работни места – молим да се срещнат с тях на електронната страница на Агенцията по заетостта –
Запазва се задължението на записаните във филиал Вършец лица да извършват стъпките заложени в проекта им за деяние, на място в Дирекция „ Бюро по труда” Берковица, на адрес: Берковица, ул. "Д-р Иван Панов " № 1 или неприсъствено на телефон 0953/88 371; 0953/88341; 0878469675.
За преустановяване или възобновяване на регистрация на към този момент регистрирани търсещи работа лица и неполучаващи обезщетение за безработица от Националния застрахователен институт, могат да изпратят заявление Приложение 2 (https://www.az.government.bg/…/informaciya-za-registraciya…/) и други нужни документи на имейл
ЗА Върховен административен съд, РАБОТОДАТЕЛИ
Молим да подавате Вашите документи посредством лицензиран пощенски оператор или електронно, посредством Системата за несъмнено електронно връчване (ССЕВ)!
Обръщаме внимание на всички клиенти, че в неотложни случаи, налагащи присъственото прилагане на нашите услуги, до 17.11.2021 година в това число могат да посещават Дирекция „ Бюро по труда” - Берковица на следния адрес: Берковица, ул. "Д-р Иван Панов " № 1, тел. 0953/88371. Това е мястото, което би трябвало да посетите, в случай че желаете да се регистрирате в бюрото по труда и не можете да се възползвате от отдалечените и електронни разновидности за регистрация.
За зародили въпроси: тел. 0953/88371; 0953/88341, 0878469675.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР