Във връзка със Световния ден за борба с псориазиса -

...
Във връзка със Световния ден за борба с псориазиса -
Коментари Харесай

Дерматолози от ВМА преглеждат безплатно за псориазис

Във връзка със Световния ден за битка с псориазиса - 29 октомври, медицински експерти от Военномедицинска академия провеждат безвъзмездни профилактични прегледи. Консултациите ще се проведат от 29 до 31 октомври 2018 година, от 10.00 до 13.00 часа, в кабинет 218, намиращ се на етаж втория в поликлиниката на ВМА.

За задачата е належащо авансово записване на телефони 02/92 26 181 - от 9.00-18.00 ч. и 02/92 25 002 - от 9.00-14.00 ч. В рамките на акцията пациентите ще имат опция да се срещнат с всички модерни способи за лекуване на болестта, прилагани в клиниката, която е народен център за битка с псориазиса.

Причините за появяването на болестта са разнообразни, като основополагащ е методът на живот. Най-често псориазисът се развива в резултат на прочувствен стрес, само че от време на време и след използването на някои лекарства. Дерматолозите акцентират, че болестта протича самостоятелно, нормално има епизоди на обостряне.

Трябва да се знае, че с изключение на кожата, псориазисът може да засегне ставите и вътрешните органи. Затова и рекомендацията им е да не се прибягва да самолечение, а да се потърси профилирана здравна помощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР