Във връзка с Ваша публикация бихме искали да се възползваме

...
Във връзка с Ваша публикация бихме искали да се възползваме
Коментари Харесай

Право на отговор: Kaufland не прави компромис с качеството на предлаганите продукти

Във връзка с Ваша обява бихме желали да се възползваме от правото си на отговор. В тази връзка, апелирам, да публикувате следната позиция на Kaufland България:
„ Във връзка с Ваша обява от 11 август 2020 година по отношение на кисело мляко „ Брей! “, Kaufland България показва следната позиция:
Kaufland не прави компромис с качеството на предлаганите артикули – те подлежат на регулярни инспекции в упълномощени лаборатории, като в същото време условията за качество към производителите и доставчиците са извънредно високи.
Стоките с нашата лична марка „ Брей! “ се тестват най-малко четири пъти в годината от самостоятелна акредитирана българска лаборатория, като част от продуктите (от месо) минават контролни проби осем пъти годишно. С цел оптималната бистрота и осведомен избор на клиента, на етикета на всеки артикул от линията „ Брей! “ са разказани неговият производител и употребявани първични материали. Киселите млека от линията „ Брей! “ са създадени съгласно условията на БДС и са от български първични материали.
Kaufland носи отговорност към своите клиенти и взема под внимание потребителските отзиви. Главният технолог на производителя на кисело мляко „ Брей! “ в свое мнение отхвърля изказванията в цитираната обява посредством експертни причини и твърди в качеството на продукта. Очакват се резултати и от спомагателна и още по-подробна инспекция от акредитирана лаборатория.
В изгода на българския консуматор е даването на достоверна информация, основана на тествани и надеждни източници “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР