Във връзка с усложняващата се обстановка, Министерството на външните работи

...
Във връзка с усложняващата се обстановка, Министерството на външните работи
Коментари Харесай

МВнР призовава да не пътуваме до Русия

Във връзка с усложняващата се конюнктура, Министерството на външните работи на Република България приканва към възпиране от пътешестване до Руската федерация и предлага на българските жители в РФ да обмислят опцията в срочен порядък да изоставен страната, като за задачата употребяват налични все още транспортни средства.

„ Съветваме оставащите на територията на Руската федерация български жители да демонстрират нараснала зоркост, да заобикалят места със скупчване на голям брой хора, като в същото време регистрират събитията и развиването на обстановката с цялото належащо внимание “, се споделя в известието, оповестено на уеб страницата на Външно министерство.

При потребност от подпомагане българските жители могат да се обръщат към посолството на Република България в Москва, Руска Федерация на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: ; и към Генералното консулство на Република България в Санкт Петербург на следните телефонни номера: +7 812 401 01 52 и дежурен телефон в извънработно време: +7-921-633-6116. Сигнали може да се подават и на следния имейл адрес: .

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: .
Министерство на външните работи предлага на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката " Пътувам за… ” на следния адрес: .
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР