Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и разпространението на COVID-19

...
Във връзка с усложнената епидемиологична обстановка и разпространението на COVID-19
Коментари Харесай

Гражданите и бизнесът могат да ползват дистанционно заявавaне и получаване на административни услуги от община Плевен

Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура и разпространяването на COVID-19 управлението на Община Плевен приканва жителите да се възползват от предоставените благоприятни условия за неприсъствено заявяване и приемане на административни услуги.
Чрез Системата за несъмнено електронно връчване /ССЕВ/ може да подадете по електронен път - в профила на Общинска администрация или на е-поща, електронно подписано с Класифициран електронен автограф /КЕП/ Заявление за даване на административна услуга. Осигурена е опция и да получите електронно подписан документ на посочена от Вас е-поща или Ваш профил в Системата за несъмнено електронно връчване.
Друг вид е да ползвате куриерските услуги на лицензиран пощенски оператор за изпращане на книжен притежател попълнено и подписано Заявление, както и да получите книжен документ, публикуван от Община Плевен в отговор на декларирана от Вас услуга.
Пълна информация за предоставяните от администрацията услуги може да получите на формалната интернет страница в раздел „ Административно обслужване ”:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР