Във връзка с тежките земетресения на територията на Република Турция

...
Във връзка с тежките земетресения на територията на Република Турция
Коментари Харесай

Клиентите на Yettel могат да ползват 1000 безплатни минути за връзка с Турция

Във връзка с тежките трусове на територията на Република Турция и зародилата бедствена обстановка в страната, Yettel ще даде на своите частни и бизнес клиенти на абонаментен проект 1000 безвъзмездни минути за интернационалните диалози към мобилни и закрепени мрежи в Република Турция.
Прочетете още
Стойността на извършените интернационалните диалози към Република Турция, в границите на предоставените 1000 минути, ще бъде приспадната в идващите фактури на клиентите.

Предоставените минути ще могат да бъдат употребявани в интервала от 07.02.2023 до 12.02.2023 година в това число.

Yettel показва своята съпричастност и поддръжка за всички наранени от бедствието.

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 година за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента преди всичко, задачата на Yettel в даването на съгласуваност и цифрови услуги е ясна: да оказва помощ на хората да реализират баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща съгласуваност на над 3 милиона консуматори с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 година компанията участва на българския пазар като Теленор България. 

През 20-годишната си история на българския пазар компанията построи мощна известност на пионер в региона на безжичните мрежи и оттатък тях, като започва първата комерсиална 4G мрежа в България през 2015 година, първата VoLTE услуга през 2018 година и проправи пътя за развиването на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в бранша метод на Yettel към инфраструктурата завоюва пет поредни документа Best in Test, присъдени от международната организация umlaut, която дефинира златния стандарт в бранша.

Днес Yettel България има повече от 1800 чиновници, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от популацията на България.

За повече информация, апелирам, посетете:.

За PPF Telecom Group:

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен снабдител, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, закрепени услуги, транспорт на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 чиновници и 1,4 милиарда евро облага преди налози, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 година

Yettel България 

Отдел „ Корпоративни връзки “

+359 898401400

 [email protected]
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР