Във връзка с регистрираните случаи на коронавирус в столицата и

...
Във връзка с регистрираните случаи на коронавирус в столицата и
Коментари Харесай

Софийска вода с мерки срещу коронавируса и грипа

Във връзка с записаните случаи на ковид в столицата и удължаването на грипната почивка, " Софийска вода " ще вкара няколко промени в ежедневната си работа, за повишение на грижите по опазването на здравето на клиентите и чиновниците на " Софийска вода ", оповестяват от сдружението.
Променя се работното време на Центровете за обслужване на клиенти. От на следващия ден (12.03.2020) те ще работят от 8.00 до 17.00 часа единствено в делничните дни.
Временно мобилният център за услуги няма да работи.
От сдружението молят клиентите си:
- да се обръщат към безплатния телефон на " Софийска вода " - 0800 121 21,  или към формалната писмена форма през уеб страницата на сдружението преди да посетят някой от центровете. Посещенията в центровете за услуги да бъде единствено при положение на неотложна нужда.
- На безплатния телефон на „ Софийска вода “, клиентите могат да получат следната информация: регионите, които са без вода; салдо по потребителски номер; интервал за подаване на самоотчет и интервал, в който адресът попада в графика за действително отчитане от проверител;
- на уеб страницата на сдружението има форма за тъжби и въпроси, на които ще получат отовор в границите на един ден, показват от " Софийска вода " ;
- тези, които не могат да отсрочат визитата си в центровете за обслужване, да изчакват пред офиса, до момента в който чиновник на " Софийска вода " ги предложения.
От сдружението молят клиентите си и да регистрират водомерите си посредством отдалечени способи, а не пред инкасатор. Ето по какъв начин:
- Безплатен телефон  - 0800 121 21 ;
- Интернет уеб страницата на Дружеството;
- Лист, залепен на входната врата на жилището. Върху него е належащо е да се посочат следните данни:Клиентски номер; Номер на водомер; Местоположение на водомера – кухня/баня/друго; Тип вода, минаваща през водомера – топла, студена; Показания на уреда.
Плановите и спешни действия няма да бъдат отменяни, за непрекъснатост на висококачествената и вяра работа на „ Софийска вода “. Бихме желали да уверим жителите на столицата, че сигурността и качеството на водата, която подаваме към клиентите ни, е с най-голям приоритет.
Как да подобрите хигиената на децата
Последна информация за разпространяването на коронавируса
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР