Във връзка с реализирането на кампания „Да изчистим България заедно“,

...
Във връзка с реализирането на кампания „Да изчистим България заедно“,
Коментари Харесай

Община Мездра се включва и тази година в кампанията „Да изчистим България заедно“

Във връзка с реализирането на акция „ Да почистим България дружно “, Общинска администрация- Мездра се обръща към жителите на града и обитаемоте места на общината, управленията на образователни заведения, институции, политически партии, неправителствени организации и компании, да вземат интензивно присъединяване в почистването на публично обособените територии в общината.
Раздаването на нужните материали за почистването на деклариралите предпочитание за присъединяване –чували за боклук и ръкавици, се реализира от чиновници на Общинска екологична ревизия (стая 108 на Община Мездра).
В деня на почистването-15 септември, жителите, които желаят да се включат в акцията, също ще имат опция да получат нужните принадлежности. Пунктът за разпределяне на чували и ръкавици ще бъде самостоятелен на партера на постройката на Община Мездра.
Общинска екологична ревизия разяснява, че събраните чували с боклуци би трябвало да се слагат до контейнерите за боклук в града. Местата за събраните боклуци по селата се дефинират по преценка на съответното кметство.
За спомагателна информация и приемане на материали: тел.0910/921 16, вътр.135, Общинска екологична ревизия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР