Във връзка с разпространението на въвежда нови ограничения за всички

...
Във връзка с разпространението на въвежда нови ограничения за всички
Коментари Харесай

Великобритания въвежда нови ограничения за превозвачите от 6 април 2021 г.

Във връзка с разпространяването на вкарва нови ограничавания за всички превозвачи, влизащи на територията на страната, считано от 6 април 2021 година
По информация на посолството ни в Лондон съгласно новите ограничения превозвачите, чиито престой на територията на Англия е до 48 часа, ще би трябвало да създадат преди края на втория ден. В случай че престоят им е по-дълъг от два дни, те са задължени да преминат през тестване на петия и на осмия ден. Тестовете се правят гратис в избрани за задачата държавни центрове.
 Отпада условието за тест за ковид за транспортните служащи, преминаващи пренос през Чехия към Германия Отпада условието за тест за ковид за транспортните служащи, преминаващи пренос през Чехия към Германия
Министерството на вътрешните работи на Чешката република ни уведоми, че отпада задължението за показване на отрицателен тест за COVID-1...
Превозвачите са задължени да се карантинират в транспортните си средства в границите на 10 дни, които могат да напущат единствено за извършване на покупки на хранителни артикули, къси разходки и тоалет.
Българското посолство в Лондон обръща внимание, че при неспазване на наредбите ще бъдат налагани санкции в размер на 1000 английски лири.
В случай на заразяване с КОВИД-19 превозвачите ще бъдат задължени да се карантинират за своя сметка в избраните за задачата от английските управляващи хотели.
При нужда от подпомагане българските жители могат да се обръщат към българското посолство в Лондон на следните телефонни номера: +44 20 7581 3144; +44 20 7584 9400, +44 20 75893763.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР