Във връзка с разпространението на болестта COVID-19 в световен мащаб

...
Във връзка с разпространението на болестта COVID-19 в световен мащаб
Коментари Харесай

Външното министерство изброи първите държави, до които да не пътуваме

Във връзка с разпространяването на заболяването COVID-19 в международен мащаб и оповестената от Световната здравна организация (СЗО) пандемия Министерството на външните работи (МВнР) увеличи показателя на риск при пътешестване до 12 страни.
С най-високо равнище на риск - 5-то става Иран. Другата страна с най-голям показател на риск остава Китай, в Европа - най-тежко наранена страна - Италия е с 4-то равнище на риск, което значи прекратяване на пътуванията, с изключение на при последна нужда. Това предизвестие се отнася за Испания и Южна Корея. От външно предизвестяват хората да не пътуват и до Франция, Германия, Швейцария, Норвегия, Дания, Швеция, Нидерландия и Съединените щати, в случай че не се постанова при последна нужда. "Препоръчваме на българските жители да се въздържат от пътувания в чужбина, с изключение на при последна нужда. Ще публикуваме информация обвързвана с разпространяването на ковид и рестриктивните мерки за пътешестване на българските жители в чужбина, както и нашите препоръки към тях.
При нужда от съвет за ситуацията в съответна страна може да се свържете със Ситуационния център на Министерство на външните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР