Във връзка с разпространената от различни медии информация, че Административният

...
Във връзка с разпространената от различни медии информация, че Административният
Коментари Харесай

Адвокат: Информацията, че Административният съд е отхвърлил жалбите срещу зеления сертификат е невярна

Във връзка с публикуваната от разнообразни медии информация, че Административният съд - София град бил отхвърлил над 30 тъжби против зеления документ, юрист Милен Пенев показва пред  " Здраве и просвета ", че става дума за погрешна и подвеждаща информация.

Отхвърлени са не самите тъжби, а дефинираното в тях на Министъра на опазването на здравето (заповедта, с която се вкарва условието за сертификатите).
 Съдът отхвърли да спре заповедта на Кацаров за зелените документи Съдът отхвърли да спре заповедта на Кацаров за зелените документи
Дo мoмeнтa Aдминиcтpaтивeн cъд Coфия гpaд е oтxвъpлил нaд 30 жaлби cpeщy зaпoвeдитe нa миниcтъpa нa здpaвeoпaзвaнeтo зa въвeждaнe нa пp...

Целта на такова искане е до момента в който се апелира пред съда тя да не бъде изпълнявана, т.е. да не поражда деяние и да не могат надлежно да настъпят неподходящи последствия за обособените жители, сдруженията, държавни органи и страната като цяло.

Доколко е законосъобразно отхвърлянето на настояването за прекъсване на предварителното осъществяване на заповедта е доста противоречиво, само че това е друга тематика.

Важното в тази ситуация е хората да знаят, че най-малко на този стадий жалбите против зеления документ не са отхвърлени и нищо не е предрешено.

Съдът следва да съблюдава съответните процедури и да се произнесе по жалбите, да разяснява дали заповедта основава дискриминация, нарушава трудовото законодателство, дали нарушава българската Конституция и ред други актове.
 Адв: Милен Пенев: Ако някой пострада от ваксина против COVID-19, се изправя против производителя, Европейска комисия и страната си (ВИДЕО) Адв: Милен Пенев: Ако някой пострада от ваксина против COVID-19, се изправя против производителя, Европейска комисия и страната си (ВИДЕО)
" Голяма част от текстовете и клаузите на договорите, подписани с производителите на ваксини против COVID-19, са цензурирани. Заличени са...

--------------

Адвокат Милен Пенев има сериозна процедура в необятен набор от области на бизнес правото, като последната година се включва интензивно и по разнообразни правни аспекти на Ковид пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР