Във връзка с разпространен клип от сайта Гласът на Стара

...
Във връзка с разпространен клип от сайта Гласът на Стара
Коментари Харесай

Ето го скандалното ВИДЕО с гаврата с българското знаме

Във връзка с публикуван клип от уеб страницата " Гласът на Стара Загора " и в обществените мрежи, на който се вижда по какъв начин лице възпламенява българското знаме и уринира върху него, Специализираната прокуратура се самосезира още в деня на публикуването 2 юни 2018 година с оглед осъществено закононарушение против Републиката, оповестиха през днешния ден от пресцентъра на държавното обвиняване.
Образувано е досъдебно произвеждане за очерняне на националното знаме и за безчинство с извънреден цинизъм и смелост. Установено е, че действието, последвано и от други непристойни дейности, е било осъществено на 29 май 2018 година и оповестено в уеб страницата " Гласът на Стара Загора " на 2 юни.

Установено е също, че уеб сайтът е благосъстоятелност на лицето, популяризирало клипа със личните му незаконни дейности.
След незабавна реакция на ГДБОП, ГДНП, Столична дирекция на вътрешните работи и Специализирана прокуратура, лицето е арестувано в Стара Загора за период от 24 часа. Предстои да му бъдат повдигнати две обвинявания от Специализираната прокуратура, се споделя още известието.
Става дума за Михаил Михайлов който във видеото е показан като редактор на уеб страницата. В записа той декларира буквално:

" Днес, 02.06.2018 година, отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите незаконни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там възпламених националния байрак на България, а след това и се измочах от горната страна му. Не чакам жеста ми да трогне нарушители като Сотир Цацаров или Лозан Панов, както и мафиотските структури, които ръководят - Съда и Прокуратурата. Надявам се непознати войски, без значение дали съветски или османски, да дойдат и да изринат тази сган! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР