Във връзка с публично тиражираната информация за пробив в системите

...
Във връзка с публично тиражираната информация за пробив в системите
Коментари Харесай

Лев Инс за теча на данни: Пробив в системите ни няма, фалшива информация е

Във връзка с обществено тиражираната информация за пробив в системите на ЗК „ Лев Инс” АД, изрично заявяваме, че подобен няма. Преди броени дни одит на PwC Израел удостовери отличното равнище на осведомителна сигурност на компанията. В същото време, цитираните във подправената информация данни, като номера на персонални карти, не се събират при сключването на каквато и да била застраховка в ЗК „ Лев Инс” АД. Озадачаващ е също и фактът, че измежду цитираните данни попадат такива на дребни деца и хора, родени преди повече от 100 години, които не биха могли да бъдат клиенти на компанията.

Тази офанзива против ЗК „ Лев Инс” АД е разследване на едно от нашите съществени бизнес посоки, а точно киберсигурността. Нашите дейности в последните години доведоха до повишение равнището на киберсигурността на голям брой компании и институции, както и до откриване самоличността на лицето, наричащо себе Емил Кюлев. Доказателства за незаконните дейности на хакера, както и данни за неговата идентичност, са предоставени на правоохранителните органи още преди година. Днешната злонамерена офанзива против водача на българския осигурителен пазар е обезверен опит за възмездие. За жал, този акт на тероризъм цели да сътвори всеобщ боязън измежду повече от 2,5 милиона български жители и клиенти на компанията.

ЗК „ Лев Инс” АД изрично декларира, че наша ежедневна грижа е гарантирането на киберсигурността на нашите клиенти и сътрудници, според най-хубавите интернационалните стандарти и практики, показват от застрахователната компания.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР