Във връзка с провеждане на мероприятия по случай Деня на

...
Във връзка с провеждане на мероприятия по случай Деня на
Коментари Харесай

Затварят за автомобили голяма част от центъра в Деня на Варна

Във връзка с осъществяване на мероприятия по случай Деня на Варна ще бъде прекратено придвижването на транспортни средства по ул. „ Вълноломна ” от 6.00 ч. на 15.08 до привършване на мероприятието на 16.08.

 

Преустановено ще бъде и придвижването от 19.00 ч. на 15.08.2019 година до привършване на мероприятията в следните сектори:

бул. „ Приморски “ – от кръговото на пл. „ Славейков “ (Гаров площад) до кръстовището с бул. „ Цар Освободител “ (ИУ – Варна);
ул. „ Сан Стефано “ – от кръстовището с ул. „ Преслав “, до кръстовището с бул. „ Приморски “;
ул. Граф Игнатиев “ – от кръстовището с ул. „ Княз Дондуков “ до кръстовището с бул. „ Приморски “;
ул. „ Св. Климент “ – от кръстовището с ул. „ Княз Александър Батенберг “, по посока пл. „ Екзарх Йосиф “ (Шишковата градинка);

Във връзка с тържествено издигане на флага на град Варна и осъществяване на литийно шествие към Катедрален храм „ Св. Успение Богородично ” от 10.00 ч. на 15.08 до привършване на мероприятието (около 11.00 ч.) ще бъдат затворени за придвижване следните сектори:



пл. „ Св. Св. Кирил и Методий ”;
бул. „ Христо Ботев “ – от кръстовището с ул. „ Кракра “ до пл. „ Св. Св. Кирил и Методий ”. Не се отнася за рейсовете на градския транспорт;
бул. „ Мария Луиза “ – от кръстовището с бул. „ Вл. Варненчик “ до кръстовището с ул. „ Шипка “;
бул. „ Вл. Варненчик “ – в частта от кръстовището с бул. „ Съборни “ до кръстовището с бул. „ Мария Луиза “;

Във връзка с осъществяване на акция " С 30 км/ч в града " в квартал " Таляна ", уредниците  от Сдружение „ Варна – Европейска младежка столица ” и Сдружение „ Таляна ”  съобщават, че ще бъде прекратено придвижването на транспортни средства на 15.08 по ул. „ Преслав “, в правата от пл. „ Независимост “ до  ул. „ Одесос “ от 9.00 до привършване на мероприятието (около 19.30 ч.). Движението ще се реализира в двете посоки по ул. „ Хан Аспарух “, в правата от ул. „ Св. Климент “ до ул. „ Преслав “.  

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР