Във връзка с предстоящото събаряне на опасна самосрутваща се сграда,

...
Във връзка с предстоящото събаряне на опасна самосрутваща се сграда,
Коментари Харесай

Ограничаване на движението по улица Еким Цанков от 5 декември, поради премахване на сграда

Във връзка с идното срутване на рискова самосрутваща се постройка, в региона на Централния пазар в Габрово, за предотвратяване от произшествия, изпълнителят на обекта Родис-Р ЕООД е инсталирал защитна ограда по ул. „ Еким Цанков “ (пред блок Чайка).

На02.12.2022г. по ул. „ Еким Цанков “, взаимно с ОД на Министерство на вътрешните работи, следва въвеждане на краткотрайна организация на придвижването. Тя ще обхване улиците, прилежащи на ул. „ Еким Цанков “ /ул. „ Опълченска “, ул. „ Цар Калоян “, ул. „ Н. Палаузов “/, по които ще бъдат сложени знаците за организация на придвижването.

От 05.12.2022г. до момента в който траят строителните действия по събарянето на постройката, ул. „ Еким Цанков “ ще бъде затворена за придвижване в сектора от ул. „ Даскал Цвятко “ до ул. „ Козлодуй “.

Община Габрово се извинява за породеното стеснение и приканва водачите на ППС и пешеходците да проявят схващане и самообладание, до момента в който трае събарянето на постройката и да съблюдават въведените в региона ограничавания на придвижването.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР