Във връзка с предстоящатаСедмица на гората,която ще се проведеот 3

...
Във връзка с предстоящатаСедмица на гората,която ще се проведеот 3
Коментари Харесай

Седмица на гората в Дупница

Във връзка с идната " Седмица на гората ",която ще се проведеот 3 до 9 април под мотото “Довери се на лесовъда “, ще бъдат подхванати мероприятия на територията на община Дупница и прилежащи общини.

Горски чиновници и горски педагози отТП ДГС “Дупница “ /Териториално дружество,Държавно горско стопанство Дупница/ към ЮЗДП,гр.Благоевград в партньорство с Община Дупница, щезалесят фиданки в землището на с.Големо село, взаимно с ученициот Професионална гимназия по облекло и стопанско ръководство в Дупница. Два днипо-късно, ще бъде проведенаобразователна занимания с ученициотОУ " Христо Ботев " с.Самораново. Учениците от школото ще вземат участие и в залесяване на фиданки в двора на учебното заведение.

Като част от " Седмицата на гората " е и състезанието, който провеждат Община Дупница и МКБППМН за пано от естествени материали, под надпис „ Гората – извор на живот “. Участие могат да вземат възпитаници от 1 до 7 клас, разграничени в две възрастови групи: I – IV клас и V – VII клас. Откриване на изложбата и награждаване на спечелилите – 06 април 2023 г
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР