Във връзка с предстоящата кампания за кандидатстване за детски ясли,

...
Във връзка с предстоящата кампания за кандидатстване за детски ясли,
Коментари Харесай

В 18 часа днес заключват системата за кандидатстване за детските градини в София

Във връзка с идната акция за кандидатстване за детски ясли, детски градини и предучилищни групи в учебните заведения с банкет от септември 2022 година и нуждата от актуализация в софтуера на Информационната система за обслужване на детски заведения и подготвителни групи в учебните заведения, оттова оповестяват, че системата ще бъде заключена за родителите от 18:00 часа през днешния ден до 28 март.

Свободните места за банкет на децата, родени през 2019, 2020 и 2021 година, както и свободните места за подготвителните групи в общинските учебни заведения, ще бъдат оповестени на 28 март до 15:00 часа, осведомят от Българска телеграфна агенция. Създадените до 25 март кандидатури ще бъдат отстранени на 28 март. Направените до 28 март регистрации (семейни профили) се резервират.

След оповестяване на свободните места е належащо родителите да създадат нови кандидатури за присъединяване в първото класиране за новата образователна 2022/2023 година, което ще се извърши на 12 май, оповестяват от осведомителната система.

В интервала от 28 март до 12:00 ч. на 11 май родителите ще имат опция да актуализират информацията в профилите си, както и да пренареждат декларираните кандидатури.

От Информационната система за обслужване на детски заведения припомнят, че времето за основаване на кандидатури не оказва въздействие при класирането на децата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР