Във връзка с предизвикани дискусии относно кризата в Перник заради

...
Във връзка с предизвикани дискусии относно кризата в Перник заради
Коментари Харесай

ГЕРБ – Перник настоя за извънредно заседание относно кризата с местната „Топлофикация“

Във връзка с провокирани полемики по отношение на рецесията в Перник поради локалната „Топлофикация“ да бъде свикано изключително съвещание, предложи ръководителят на групата съветници от Политическа партия ГЕРБ Денислав Захариев на днешното постоянно съвещание на Общинския съвет.

Той държи на срещата да бъдат поканени регионалният шеф, представител на Комисията за енергийно и водно контролиране, представител на общинската администрация и това е най-добре да бъде кметът, тъй като този проблем касае над 30 000 перничани, шефът на „Топлофикация“и омбудсманът, с цел да се чуят всички гледни точки и позиции за какво перничани непрекъснато остават на студено и без топла вода, аргументира се Захариев. Той упорства срещата да бъде обществена и предавана непосредствено по другите медийни канали.

„ Перничани би трябвало да чуят всички гледни точки, да знаят къде са проблемите и има ли вероятни решения ”, безапелационен е Захариев.

В тази връзка при започване на съвещанието беше призован съвет с всички представители на политически групи и реализиран консенсус на 9-и март да се организира изключителна сесия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР