Във връзка с правилата за провеждане на срещи по време

...
Във връзка с правилата за провеждане на срещи по време
Коментари Харесай

НБЛ обяви новите правила за провеждане на мачове по време на пандемия

Във връзка с разпоредбите за осъществяване на срещи по време на изключителна епидемиологична конюнктура, се постанова НБЛ да предприеме някои промени. Акредитираните медии в Националната баскетболна лига ще бъдат настанени в обособена естрада или обособено място без директен достъп до терена. Това важи за всички зали, в които се организират мачове от българското състезание по баскетбол.

След всеки мач ще бъде проведена къса конференция от клуба хазаин, на която може да вземете своите изявленията. Преди срещата ще бъдете осведомени за мястото на осъществяване на тези конференции от представител на клуба.

При мачове, предавани от носителя на телевизионните права за НБЛ, важи същото предписание за наличие на представители на медиите и конференциите. Предварително Ви осведомявам, че в залата няма да бъдат допускани камери на други медии, с изключение на на формалния сътрудник на НБЛ, преди, по време на и след края на срещата. Задължително е носенето на маска по време на цялата среща, както и конференцията след нея.

Фотографите могат да се нареждат по двама от всяка страна на терена зад кошовете на нужното разстояние един от различен и на към 2 м от терена. Единствено на полувремето могат да сменят позицията си, отивайки зад ответния панер. Носенето на маски и от тях, несъмнено, е наложително! Първият кръг на НБЛ стартира в събота (10 октомври).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР