Във връзка с повишения медиен и обществен интерес към сигнала,

...
Във връзка с повишения медиен и обществен интерес към сигнала,
Коментари Харесай

Божков дава брифинг за арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов

Във връзка с покачвания медиен и публичен интерес към сигнала, подаден към европейските и българските управляващи от господин Васил Божков, имаме удоволствието да ви поканим на конференция, на която той ще отговори на вашите въпроси. Това оповестяват от пресцентъра на " Нове Холдинг " в писмо до медиите.

" Г-н Божков ще разяснява събитията, довели до ареста на Б. Борисов, В. Горанов и С. Арнаудова, както и последвалите ги събития ", допълват от пресцентъра на холдинга.

От известието обаче не се схваща дали конференцията ще е посредством видеовръзка, или Васил Божков ще участва персонално на нея.

В момента предприемачът се намира в Дубай, а към него у нас има повдигнати 19 обвинявания от прокуратурата.

Припомняме, че в края на предходната седмица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, пиарът му Севдалина Арнаудова и някогашният финансов министър Владислав Горанов бяха арестувани от Министерство на вътрешните работи и останаха в ареста 24 часа.

" 2 години Гешев правеше всичко допустимо да отърве съратниците си, откакто дадох неоспорими доказателства за най-големият рекет в историята на България. След сигнала ми и показанията пред Европейската прокуратура от последния месец, през днешния ден най-сетне арестуваха Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова (б.р.-тя не бе задържана). Истината постоянно става ясно ", написа Божков в профила си във Facebook след акцията на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР