Във връзка с постъпили медийни запитвания относно случая с отвлечените

...
Във връзка с постъпили медийни запитвания относно случая с отвлечените
Коментари Харесай

МВнР: Активно ангажирани сме със случая на отвлечените българи от екипажа на кораба „Galaxy Leader“

Във връзка с постъпили медийни запитвания по отношение на случая с отвлечените български жители от кораба „ Galaxy Leader “, Министерството на външните работи осведоми следното:

Министерството на външните работи е интензивно ангажирано със случая на отвлечените български жители от екипажа на кораба „ Galaxy Leader “, отвлечен в Червено море на 19 ноември 2023 година, оповестяват от Министерство на външните работи.

Полагат се систематични и координирани старания от страна на Министерство на външните работи, на задграничните представителства на Република България в района и от всички способени български институции за навреме освобождение на двамата български моряци и сполучливото им завръщане в България. Работи се по всички вероятни посоки като се употребяват разнообразни канали - поотделно и в съгласуваност с другите страни, които имат жители на кораба „ Galaxy Leader “.

Българското държавно управление и всички способени институции ще продължат да работят интензивно по случая с отвлечените български жители за освобождението им и благополучното им завръщане в България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР