Във връзка с подготовката на Работна програма за 2017 г.

...
Във връзка с подготовката на Работна програма за 2017 г.
Коментари Харесай

Зико и Лили Павлова презентират Европа в региона

Във връзка с подготовката на Работна стратегия за 2017 година на Комуникационната тактика на Република България за Европейски Съюз в частта й „ Национален проект “, Областна администрация – Пловдив планува да организира начинания в пет общини и четири читалища на територията на област Пловдив.

Датите за осъществяване на срещите в общините са както следва: община Хисаря - 03.11.2017 година, община Карлово - 10.11.2017 година, община Стамболийски - 17.11.2017 година, община Асеновград - 22.11.2017 година, община Първомай - 29.11.2017 година с начален час 11.00.

Първата среща е на 3 ноември в хотел „ Хисар “. Тя ще бъде открита от регионалния шеф Здравко Димитров и министъра на европредседателството Лиляна Павлова, която ще направи и презентация във връзка 10 години от участието на България в Европейски Съюз и Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз /1 януари – 30 юни 2018 г./. Ще бъде излъчен къс филм за метода на действие на институциите на Европейски Съюз и ще бъде извършена полемика с присъединяване на всички заинтригувани страни.

Втори панел на срещата планува мултимедийни презентации с тематики „ 2018 – Европейска година на културното завещание “ и „ Пътят към Пловдив 2019”, включващи информация за целите в региона на културата и наследството в границите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, свързани и с идното домакинство на Пловдив за европейска столица на културата през 2019 година, взаимно с университетските среди, локалните управляващи, неправителствения бранш и Фондация „ Пловдив 2019 “.

В поддръжка на дейностите по подготовката на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, в Националния проект на Работната стратегия на Конституционен съд за 2017 година е планувано в първата половина на месец декември да бъдат извършени съпътстващи културни прояви в читалищата в село Белащица, община „ Родопи “ - НЧ „ Просвета “; град Раковски, община Раковски - НЧ „ Св. Св. Кирил и Методий “; село Житница, община Калояново - НЧ „ Йосиф Добранов “ и село Куртово Конаре, община Стамболийски - НЧ „ Любен Каравелов “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР