Във връзка с петнадесетгодишнината от създаването на Административния съд във

...
Във връзка с петнадесетгодишнината от създаването на Административния съд във
Коментари Харесай

Административният съд във Видин отбелязва 15-ата си годишнина с Ден на отворените врати

Във връзка с петнадесетгодишнината от основаването на Административния съд във Видин, храмът на Темида кани жители, възпитаници и публицисти да се срещнат с историята и основните моменти от живота на правораздаващата институция. На 28 септември от 11 часа ще се организира Ден на отворените порти в постройката на съда – ул. „ Цар Симеон Велики “ № 3. Събитието ще се организира в границите на Международния ден на правото да знам – 28 септември. 
Всички, които имат предпочитание да се включат в самодейността би трябвало да подадат поръчки на имейл: до 27.09.2022г. 
За учениците от област Видин е очакван и конкурс с решение на проблем, чийто правилник за присъединяване, период на осъществяване и материални награди ще бъдат оповестени в деня на събитието - 28 септември.  
Официалното награждаване на участниците от състезанието с най-аргументирани отговори, ще се състои на 14 ноември от 11 часа в постройката на съда. 
Провеждането на Дните на отворени порти е част от осведомителната акция на Висшия правосъден съвет под наслов „ Открито за правосъдната власт “, с която се цели реализиране на по-добра осведоменост за работата на правосъдната система, повишение на правната просвета на жителите, и подсилване на доверието на обществото в българското правораздаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР