Във връзка с очаквания засилен трафик към големите градове в

...
Във връзка с очаквания засилен трафик към големите градове в
Коментари Харесай

Ограничения по пътищата заради връщането след Коледа


Във връзка с упования засилен трафик към огромните градове в края на коледните празници, през днешния ден от 14 до 20 часа ще бъде лимитирано придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища в страната.

За облекчение на трафика през Владая от 10 до 20 ч. ще има две ленти за прибиращите се към София, оповестяват от АПИ. Алтернативен маршрут на първокласния път през Владая е автомагистрала "Люлин".

За пътуващите през прилежаща Сърбия от 1 януари следващата година в действие влиза новата система за таксуване на колите, преминаващи по новия сектор от автомагистралата сред Димитровград и Ниш. Таксата за леките коли ще е 1,60 евро или 190 сръбски динара в едната посока. Тя може да се заплати в брой - в лв. или евро - или с банкова карта.

Промяната визира трафика от Западна Европа към България, който сега е доста натоварен. За това всички, избрали да прекарат коледните и новогодишните празници в Сърбия, би трябвало да се осведомят деликатно за пътната конюнктура, предлагат от пътната организация /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР