Във връзка с обявените от Община Сливен дни на траур,

...
Във връзка с обявените от Община Сливен дни на траур,
Коментари Харесай

Концертът на Симфоничен оркестър Сливен, планиран за 11 януари, няма да се състои пред публикаа

Във връзка с оповестените от Община Сливен дни на печал, във връзка кончината на Негово Високопреосвещенство сливенския митрополит Иоаникий, концертът на Симфоничен оркестър Сливен, плануван за четвъртък, 11 януари,от 18.30ч. в зала “Сливен ”, със солист Лия Петрова /цигулка/и диригент Григор Паликаров, няма да се състои в наличието на аудитория.

Концертът ще бъде записан и излъчен по сливенската телевизия КАНАЛ 6, в в допълнение уточненден и час, които ще бъдат оповестени в формалния уебсайт и в обществените мрежи на Симфоничен оркестър Сливен.

" Поднасяме своите извинения на всички фенове на симфоничното изкуство, макар че създалата се обстановка е плод на независещи от нас условия.Тези от вас, които са закупили билети за концерта на 11.01.2024, биха моглида го презаверят за което и да е друго събитие в границите на сезон 2023/2024 на Симфоничен оркестър Сливен; да получат назад цената на закупения билет (включително билетите закупени онлайн), всеки работен ден от 10:00-13:00 и от 15:00-17:00ч, на касата на зала “Сливен ”.Притежателите на абонаменти със непокътнато място, ще получат безвъзмезден достъп до всички съпътстващи събития в границите на креативния сезон. Наш чиновник ще се свърже с вас, за даване на повече информация ", осведомят от управлението на оркестъра.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР