Във връзка с множеството сигнали до Plovdiv24.bg за транспортната блокада

...
Във връзка с множеството сигнали до Plovdiv24.bg за транспортната блокада
Коментари Харесай

Държавата се извини на пловдивчани

Във връзка с множеството сигнали до Plovdiv24.bg за транспортната обсада на Пловдив, която стартира през вчерашния ден, попитахме институциите какви поправки се правят на Голямоконарско шосе, на Автомагистрала " Тракия в сектора сред третата отбивка към Пловдив (Войводиново) и пътен възел " Скобелева майка " и за какво са подхванати по едно и също време поправки от три страни на Пловдив, включвайки и Околовръстното шосе. Ето отговора на АПИ:

" Голямоконарско шосе " не е част от републиканската пътна мрежа и не се поддържа от Агенция " Пътна инфраструктура “. Ремонтните действия са подхванати от община Пловдив.

На второкласния път II-56 Раковски – Пловдив в сектора сред отбивката на Автомагистрала " Тракия " към Пловдив и п.в. " Скобелева майка " на 12 юли е осъществен плануван непълен ремонт на асфалтобетоновата настилка на моста при 91-ви км и на жп надлеза при 93-ти км. Ремонтните действия са нужни заради образували се деформации по асфалтовото покритие на двете уреди.

Строителните работи в 4,7 км сектор от Околовръстния път на Пловдив сред " Пещерско шосе " и " Коматевско шосе " са част от почналия през 2021 година поетапен ремонт на общо над 14 км. През предходната година са актуализирани близо 8 км от трасето сред " Коматевско " и " Асеновградско шосе ". Сега продължава ремонтът от " Пещерско " до " Коматевско шосе ", а след неговото довеждане докрай ще се обнови и правата сред " Пазарджишко " и " Пещерско шосе ".

Агенция " Пътна инфраструктура " се извинява на водачите за породеното стеснение при пътуването, само че предприеманите действия са наложителни, с цел да се обезпечи безвредното прекосяване в сектора.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР