Във връзка с Министерството на външните работи информира, че посланикът

...
Във връзка с Министерството на външните работи информира, че посланикът
Коментари Харесай

МВнР: Посланикът ни в САЩ не е бил привикнан във финансовото министерство на страната

Във връзка с Министерството на външните работи осведоми, че посланикът на Република България в Съединени американски щати не е бил канен в Министерството на финансите на Съединени американски щати. До този миг имена на нови глобени български физически и/или юридически лица не са били връчвани.

Инициативата и възможни действия за уточняване на кардиналните положения по наложените на 2 юни 2021 година от Съединени американски щати ограничаващи ограничения са напълно на българската страна и се обуславят само от устрема към пълноценна и всеобхватна отбрана на националния интерес.
 Съединени американски щати привикали посланика ни, ще има ли още глобени по закона Магнитски? Съединени американски щати привикали посланика ни, ще има ли още глобени по закона " Магнитски "?
Посланикът на България в Съединени американски щати Тихомир Стойчев е бил поканен преди часове в американското финансово министерство, заяви “24 часа&r...

България и Съединени американски щати са съдружници и стратегически сътрудници. Взаимодействието сред двете страни се реализира не под формата на еднократни актове, а в изискванията на поредни и съдържателни процеси.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР