Във връзка с изявление на премиера Бойко Борисов, че партньорите

...
Във връзка с изявление на премиера Бойко Борисов, че партньорите
Коментари Харесай

СДС припомня на Борисов, че категорично са подкрепили закупуването на F-16

Във връзка с изказване на премиера Бойко Борисов, че сътрудниците вдясно не са подкрепили договорката за изтребителите F 16 Блок 70, Съюз на демократичните сили напомня, че имат публична позиция от 12 юли 2019 година, публикувана до всички медии, с която изрично застават зад решението на държавното управление за закупуването им.

Освен това, ръководителят на партията , евродепутатът Александър Йорданов и други представители на Съюз на демократичните сили в свои медийни участия и обществени позиции, са заявявали неведнъж цялостната поддръжка за договорката , която е значима освен за защитата на въздушното ни пространство, само че и препотвърждава евроатлантическата ориентировка на България, написа Съюз на демократичните сили в свое мнение до медиите.
 Демократите подсещат и за оставащите стъпки за интеграция в НАТО
Демократите подсещат и за оставащите стъпки за интеграция в НАТО

Съветват премиера, в случай че не обича да чете, други да го осведомят

С ратификацията на контракта от Народното събрание, с актуализацията на бюджета и напредването на заплащането на изтребителите, се прекъсва порочната процедура България да губи големи суми от предплатени заплащания по планове, които не се осъществят след това, само че имат обвързващи контракти, както се случи с АЕЦ " Белене ", допълват от партията.

Съюз на демократичните сили изяснява, че се поставя край и на опити и практики да се трансферира отговорността за заплащане на последващи кабинети .

Съюзът на демократичните сили регистрира като триумф, че българското държавно управление поредно и целеустремено съумява да завърши договорката за изтребителите F 16 Блок 70.
 Борисов поздрави министрите за договорката за изтребителите
Борисов поздрави министрите за договорката за изтребителите

Той изрази задоволството си от оценката на Съединени американски щати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР