Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на

...
Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на
Коментари Харесай

Водният цикъл затваря части от улица „Тулча“ до 23 август

Във връзка с осъществяването на плана на ВиК: „ Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап II-Реконструкция на основни и второстепенни клонове “ считано от 12 август (петък) до 23 август (вторник) в това число се заемат пътни ленти на кръстовището на ул. „ Тулча “ с ул. „ Цветница “ и ул. „ Студентска “. Остават свободни по една пътна лента от платното в посока ул. „ Плиска “ и от платното в посока кръстовище „ Олимп “.

Движението на МПС ще се реализира по свободните пътни ленти на ул. „ Тулча “ и по обходени направления, както следва:

1. За МПС, идващи от „ Олимп “ в посока Русенски Университет „ Ангел Кънчев “ по ул. „ Цветница “, наляво по ул. „ Битоля “, наляво по ул. „ Алеи възобновление “, наляво по ул. „ Яребична “ и надясно, придвижването се възвръща по ул. „ Доростол “;

2. За МПС, идващи от ул. „ Цветница “ в посока „ Олимп “ надясно по ул. „ Тулча “, надясно по ул. „ Плиска “, наляво по ул. „ Битоля “, наляво по ул. „ Алеи възобновление “, наляво по ул. „ Яребична “ и надясно, придвижването се възвръща по ул. „ Доростол “.

Призовават се водачите на МПС да се движат в този сектор с нараснало внимание и да съблюдават прецизно краткотрайната организация на придвижване и поставените пътни знаци и табели.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР