Във връзка с изказвания на Радостин Василев в Народното събрание

...
Във връзка с изказвания на Радостин Василев в Народното събрание
Коментари Харесай

Весела Лечева: Радостин Василев забърква името ми в някакви негови кариеристични амбиции

Във връзка с изявления на Радостин Василев в Народното събрание министърът на младежта и спорта Весела Лечева разяснява следното, оповестиха от пресцентъра на ММС:

 

Моят предходник на поста още веднъж забърква името ми в някакви негови кариеристични упоритости.

 

Разбрах от изказването му, че съм се била обаждала, с цел да осуетя неговото избиране за ръководител на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Това не е истина.
 
Очевидно ме надценява, като внушава, че с мое позвъняване мога да предреша решение на българския парламент.

 

Второто подстрекателство е, че не съм желала той да е ръководител, тъй като Политическа партия „ Продължаваме промяната “ са подали сигнал против мен в КПКОНПИ. Очевидно подценяват КПКОНПИ, в случай че си мислят, че те дефинират активността си съгласно поста на някого.

 

Категорично декларирам, че не съм се обаждала на никого от Народното събрание и не ме е боязън от инспекция на КПКОНПИ. Всичко останало са неистини и операции с името ми.

 

Напрежението сред Радостин Василев и Весела Лечева продължава от известно време. Двамата си разменят задочни престрелки и обвинявания в злоупотреби. Вчера стана ясно, че Василев внася в КПОНПИ сигнал против Лечева за спор на ползи.

 

Епицентър. бг напомня текста насигнала до КПКОНПИ, импортиран от Василев, който касае министъра на спорта: „ Весела Лечева не е напуснала четири сдружения с нестопанска цел, където е представляващ или член на директорски орган. В качеството си на министър на младежта и спорта инициира прекачване на неподвижен парцел от Министерство на младежта и спорта към Национална спортна база, а точно Стрелбищен комплекс „ Гео Милев “. Този комплекс се употребява от федерация „ Български стрелкови съюз “, чийто ръководител и представляващ е Весела Лечева. Освен това тя предлага на Министерски съвет да трансферира 3 милиона лв. на ММС от централен бюджет и след това от ММС към НСБ за ремонт на стрелковия комплекс, който се употребява от Български стрелкови съюз, представляван от Весела Лечева. Контролът по разходване на средствата е предоставен на Весела Лечева, т.е. тя ще управлява сама себе си “.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР