Във връзка с изготвянето и утвърждаването на нормативните актове на

...
Във връзка с изготвянето и утвърждаването на нормативните актове на
Коментари Харесай

БФС очаква предложения от клубовете за промени в нормативните актове

Във връзка с правенето и одобряването на нормативните актове на БФС, касаещи шампионатите и шампионатите за сезон 2024-2025, клубовете от всички равнища на футбола в страната ще имат опцията да дадат оферти за промени.

Администрацията на БФС от регионалните и зоналните препоръки ще приема в писмен тип до 29.03.2024 година (петък) концепциите и предложенията на аматьорските и професионалните клубове, които желаят да допринесат за новите издания на Наредба за шампионатите и шампионатите в системата на БФС, Дисциплинарен устав, Правилник за договорите и прехвърлянията на футболистите, Правилник за статута на футболистите, Изисквания за игрища и Финансов устав. Внесените оферти за промени ще бъдат прегледани и разисквани от Комисията за нормативните актове на БФС.

Българският футболен съюз регистрира значимостта на гледаната точка и опита на участниците във всички шампионати и шампионати, които управлява и ще разчита на интензивно присъединяване от страна на клубовете в процеса по прецизиране на нормативните актове.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР