Във връзка с инвентаризация в Агенцията по вписвания и Агенцията

...
Във връзка с инвентаризация в Агенцията по вписвания и Агенцията
Коментари Харесай

Агенцията по вписвания, Кадастърът и НАП временно спират...

Във връзка с инвентаризация в Агенцията по вписвания и Агенцията по геодезия, картография и кадастър, припомняме, че работата с жители краткотрайно е прекратена. Същото важи и за Национална агенция за приходите поради действия, свързани с процесите по годишно привършване за 2018 година и превключване работата на осведомителните системи за 2019 година

Службата по вписвания в Пловдив няма да дава услуги до 18 януари в това число. До 11 януари в това число няма да се одобряват заявки за услуги на жители в приемната на Кадастъра. В рамките на проверката само гише „ Получаване “ ще работи и ще дава услуги без спиране. На същия режим, без смяна, ще продължи приемането на заявки по електронен път, посредством КАИС портала на Агенцията по геодезия, картография и кадастър.

В Национална агенция за приходите до 10 януари няма да действа електронната услуга за подаване за заявки за регистрация и дерегистрация по ЗДДС. Тези документи ще се подават на книжен притежател в офис на данъчните по регистрация. Също до 10 януари няма да работят електронните услуги за подаване на искане за издаване на документ и за потвърждаване на публикуван личен идентификационен код (ПИК).

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР