Във връзка с интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк, близо

...
Във връзка с интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк, близо
Коментари Харесай

Започна доставката на новите карти с лого на Банка ДСК за клиенти на Експресбанк

Във връзка с интеграцията на Банка ДСК и Експресбанк, близо 500 000 дебитни и кредитни карти на Експресбанк ще бъдат преиздадени. От януари до края на април 2020 година всички пластики на Експресбанк ще бъдат сменени с нови, с логото на Банка ДСК.

Новите дебитни карти се дистрибутират до клиентите на Експресбанк по няколко метода:С пощальон - на клиенти, авансово декларирали предпочитание за този новаторски метод на доставка на банкова карта;В клоновете/офисите на Експресбанк в цялата страна;За улеснение на клиентите на по-малки офиси в София и Варна, новите карти са пренасочени към три, по-големи клона, които действат като картови хъбове със особено подготвени екипи;Служители на корпоративни клиенти на банката, които употребяват услугата " съветник на място ", ще получат новата си дебитна карта на работното си място, от представител на финансовата институция.Банка ДСК ще изпрати персонално SMS и/или Viber известие на всеки клиент, когато новата му карта е предадена на пощальон или доставена в клон на Експресбанк. Във Viber известието има вградено обучително видео, което показва образно всички стъпки, които клиентът би трябвало да последва, с цел да задейства новата си карта.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики

Новата дебитна карта ще обезпечи на клиента достъп до средствата му след фактическото обединяване на двете банки, планувано за средата на 2020 година

Банка ДСК ще изпрати персонално известие и до клиентите на Експресбанк с кредитни карти . Те ще бъдат поканени да посетят посочения в известието офис, както и да подпишат нов контракт за издаване и обслужване на картата. С новата си кредитна карта от Банка ДСК те ще употребяват редица бонуси и преимущества.

На цифровата платформа www.dskbank.bg/integration клиентите на Експресбанк могат да получат настояща и изчерпателна информация за всички промени в процеса на обединяване на двете банки. Там клиентите на Експресбанк могат да употребяват и спомагателни функционалности. IBAN конверторът им дава опция да научат новия си IBAN, който ще бъде деен след обединяването на двете банки. Секцията " Къде е новата ми карта с лого на Банка ДСК " наблюдава процеса по доставка на всяка карта.

За да подтиква клиентите на Експресбанк да получат своята нова дебитна карта в точния момент и по този начин да имат безпроблемен достъп до средствата си след обединяването, Банка ДСК е подготвила акция с награди - 5 ваучера за екскурзии на стойност 2 000 лева, 10 смарт телефона Apple iPhone 11 и 50 парични награди на стойност 500 лева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР