Във връзка с информацията за смъртта на руския опозиционен лидер

...
Във връзка с информацията за смъртта на руския опозиционен лидер
Коментари Харесай

Филмът Наказание без престъпление“ - гледайте тази вечер В кадър“

Във връзка с информацията за гибелта на съветския опозиционен водач Алексей Навални и последвалата вълна от реакции на международните водачи, Българската национална телевизия трансформира програмата си и ще повтори един от документалните филми от специфичния план на публичната телевизия за съветската съпротива в заточение. Тази вечер от 22.00 ч. по Българска национална телевизия 1 в рубриката „ В кадър “ ще бъде излъчен документалният филм „ Наказание без закононарушение “.

Когато се приказва за съветска съпротива, хората вършат асоциация точно с Алексей Навални, както и с Иля Яшин, Владимир Кара-Мурза, само че несъгласните с президента Владимир Путин и политиката на Кремъл са доста повече.

След началото на войната на Русия против Украйна към 1 милион души са напуснали Русия – юристи, публицисти, представители на неправителствени организации, или най-общо казано – хора с опозиционни възгледи, като в тази численост не влизат съветските жители, които бягат от готовност.

Литовската столица Вилнюс е самобитен хъб на съветската съпротива през днешния ден. Там хората с съветски паспорти са добре пристигнали, на тях не се гледа като на опасност и работата им може да продължи – да убедят света, че Русия може и желае да бъде друга.

Автор на документалния филм „ Наказание без закононарушение “ е журналистката от Българска национална телевизия Теодора Гатева, режисьор е Мария Христова, оператор е Владимир Богдански.
Гледайте документалния филм „ Наказание без закононарушение “ довечера от 22.00 ч. по Българска национална телевизия 1

Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР