Във връзка с футболната среща между ПФК Лудогорец и ФК

...
Във връзка с футболната среща между ПФК Лудогорец и ФК
Коментари Харесай

Сериозни мерки за сигурност в Разград за мача с Ференцварош

Във връзка с футболната среща сред ПФК Лудогорец и ФК Ференцварош, която ще се организира на 12 декември от 22.00 часа на стадион " Лудогорец сцена " в Разград, от 18.00 часа няма да бъдат допускани коли по улиците " Ветеринарна ", " Мраморно море " и Северен бул., оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

Временната възбрана за придвижване на моторни транспортни средства по улица " Ветеринарна " няма да важи за живущите на улица " Северен бул. ", разясняват от пресцентъра. Категорично се не разрешава внасянето на спрейове със предпазен газ, с корозивни или оцветяващи субстанции, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали. На стадиона няма да се позволяват фенове, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за пострадване, както и хора във очевидно нетрезво положение или такива, използвали упойващи субстанции. Не може да се внасят флакони с парфюми, дезодоранти и други течности с разпръсквач, както и бутилки.

Осигурен е кетъринг и жителите ще имат опция да си закупят безалкохолни питиета и вода. Ще се прави инспекция на всички влизащи на стадиона, за да не се позволява внасянето на неразрешени предмети. Всички гости на стадиона са длъжни да носят документ за идентичност. Няма да се позволяват малолетни лица без родители или придружители, които нямат декларация за упълномощаване по Закона за протекция на детето, прецизират от полицията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР