Във Враца си имат свой прочит на ЗДвП! С това

...
Във Враца си имат свой прочит на ЗДвП! С това
Коментари Харесай

Червено ли? Голф гази закона, мина пред такси ВИДЕО

" Във Враца си имат собствен прочит на ЗДвП! " С това сбито изложение в обществената мрежа Фейсбук бе разказана нагла преживелица, станала по улиците на северозападния град.

Водач с бял " Голф " бил заловен от аления светофар на оживено кръстовище. Шофьорът, обаче, решил, че не му се чака на забранителния сигнал и траял придвижването си.

За благополучие до конфликт не се стигнало, само че единствено секунди по-късно в пътната връзка навлязъл таксиметров автомобил, който бил на зелено. Случката не остава загадка - фрагменти от наглата демонстрация на лидера са запечатани от видеорегистратора на кола, която се движила за него.

От данните на устройството се вижда, че маневрата е осъществена на 26 септември. Няма информация дали по случая е подаден сигнал до КАТ.

Припомняме, че за същата дата от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че за 24 часа при 20 тежки катастрофи в страната са ранени 27 души, като няма починали.

От началото на месеца са регистрирани 524 произшествия, при които живота си са изгубили 29 души, а ранените са 696-ма. От началото на годината са станали 5294 пътнотранспортни катастрофи със 327 починали и 6667 потърпевши.

При съпоставяне с действителните данни за починалите през същия интервал на 2023 година се регистрират с 60 по-малко починали участници в придвижването по пътищата през 2024 година

Шофирайте деликатно! Понякога секунди самообладание може да предотвратят покруса.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР