Във Враца е обявен конкурс за съдебен администратор, научи BulNews.bg.

...
Във Враца е обявен конкурс за съдебен администратор, научи BulNews.bg.
Коментари Харесай

Няма да повярвате! Търсят съдебен администратор със заплата над 1 000 лева във Враца

Във Враца е разгласен конкурс за правосъден админ, научи BulNews.bg. Търси се една щатна численост за длъжността в администрацията на районния съд в града.
Съдебният админ подкрепя административния началник на съда за въвеждането и поддържането на осведомителните и компютърните системи. Той дава отговор за програмното и софтуерното обезпечаване на компютърната техника, като обезпечава консолидираното на осведомителните системи на съда със системите на други ведомства. Заемащият позицията прави оферти за закупуване на нови и модернизиране на съществуващи програмни артикули, като прави инсталирането и поддържането им и други.
Изискванията към претендентите са да имат приключено висше обучение с минимална просветителна степен „ бакалавър “. С преимущество са претендентите с по-висока степен в професионални посоки с компютърна устременост. Минималният професионален опит е не по-малко от 3 години. Кандидатите би трябвало да са български жители, навършили пълноправие, да не са сложени под забраняване, да не са осъждани за съзнателно закононарушение от общ темперамент и други.
Минималният размер на главната заплата за длъжността е 1030 лв. и заплащане за сан от 25 лв..
Конкурсът ще бъде извършен на три стадия. Първият е инспекция на документите на претендентите. Вторият стадий е на практика изпит – писмен тест. Допуснатите претенденти следва в границите на 20 минути да отговорят на 15 въпроса, целящи да ревизират техните теоретичните и практическите знания, свързани с осъществяването на оповестената за заемане служба. Третият стадий е събеседване с претендентите и оповестяване на крайното класиране.
Срокът за подаването на документите изтича на 18 февруари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР