Във впечатляваща модна фиеста се превърна гостуването в понеделник на

...
Във впечатляваща модна фиеста се превърна гостуването в понеделник на
Коментари Харесай

Красавици от цял свят дефилираха в Търново с облекла на български модни дизайнери

Във впечатляваща фешън фиеста се трансформира гостуването в понеделник на 25 хубавици от целия свят във Велико Търново. Момичета на възраст от 18 до 28 години, вземат участие в състезанието Lady Universe 2018. Лицензиант на стилното съревнование е моделът Цвети Разложка. Претендетките за короната на хубостта, измежду които са рускиня, албанка, американка, японка, македонка, украинка, са подбрани с конкурс или са предложени от представителите на Разложка в страните, от които идват.
 picture-629_1000x750  picture-634_1000x750  picture-641_1000x750  picture-647_745x994  picture-649_1000x750  picture-652_1000x750
На 15 октомври топмоделите дойдоха в остарялата столица като преди дефилето се срещнаха с историята на болярския град и обичайна българска кухня. Девойките се срещнаха с кмета на Велико Търново Даниел Панов, а вечерта дефилираха в първият кръг от състезанието Lady Universe 2018 – “Вечер на гениите ”. Всяка от претендентките за купата съумя да впечатли гостите и журито освен с визията си, само че и със своите качества и гении. Участничките се показаха с певчески умения, с пантомима. Присъстващите се любуваха и на осъществяването на трите музикантки от група “HYPNOTIC ”.

По време на блестящата вечер в Гранд хотел „ Велико Търново ” се организираха три ревюта на търновските дизайнери Алекс Харди, на двукратната носителка на влиятелната премия „ Златна игла ” Мария Игнатова с Модна къща “Скарлет ”, както и на дизайнера Христо Чучев, притежател на “Златна игла 2018 ” в категория “Булчинска мода ”.

Манекенките показаха стилната сбирка „ Буря ” на Алекс Харди. След това те излязоха на подиума с най-новите дрехи на основаната преди четвърт век Модна къща „ Скарлет ”. Стилните облекла на Мария Игнатова са от естествени материи-коприна, вълна дантела и са с взаимозаменяеми сетове. След това девойките плениха публиката с облеклата на Христо Чучев.
„ На 17 октомври девойките ще се завърнат в София, където ще се организира вторият кръг на състезанието – “Вечер на нациите ”. Всяка от участничките ще показа културата на своята страна, облечена в обичайната за родината си носия. Бляскавият галафинал на състезанието Lady Universe 2018 ще се състои на 19 октомври. Тур по бански костюми, публични рокли и доста изненади от уредниците чакат гостите на дефилето.

Като уредник и главен медиен сътрудник Code Fashion TV ще излъчи целия конкурс Lady Universe 2018 и ще покаже на феновете най-интересното от аления килим, изявленията с претендентките за короната, уредниците и VIP гостите ”, обясниха уредниците на светската демонстрация.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР