Във Volkswagen разглеждат възможност за пускане в серийно производство на голям пикап

...
Във Volkswagen разглеждат възможност за
пускане в серийно производство на голям
пикап
Коментари Харесай

Във Volkswagen мъдруват за голям янки пикап – видео

Във Volkswagen преглеждат опция за пускане в серийно произвеждане на голям пикап развъртян въз основата на концепта Atlas Tanoak. Това излиза наяве от думите на шефа на североамериканския филиал на немския автопроизводител №1 Хайнрих Воебкен.

“Такъв автомобил би паснал добре на нашата марка, която желае да се “американизира ” повече. Но ние трябва да пристъпим към този план доста точно и деликатно, тъй като за американците това е родолюбив сегмент на пазара, в който преобладават местните автопроизводители. ”

Концептуалният пикап Atlas Tanoak беше показан от германците през март тазди година на автосалона в Ню-Йорк. В основата на модела лежи платформата MQB, използвана в кросовъра Atlas Cross Sport. Габаритите на пикапа са дължина 5436 мм, ширина 2029 мм и височина 1844 мм. Дължината на междуосието възлиза на 3259 мм, дължината на легена е 1628 мм, а пътният просвет 249 мм.



Под капака е ситуиран стандартно 3.6-литров бензинов мотор VR6 с мощ 280 к.с. и оптимален въртящ миг от 380 Нм. Двигателят се комбинира с осемстепенна автоматична предавателна кутия. Задвижването е цялостно със системата 4Motion с няколко режима за каране в офроуд условия. От място до 100 км/ч за концепта се дава цифра за ускоряването от 8.5 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР