Във водеща в света пилотна схема на Финландската гранична охрана,

...
Във водеща в света пилотна схема на Финландската гранична охрана,
Коментари Харесай

Първата страна в света, която въведе дигиталните паспорти

Във водеща в света пилотна скица на Финландската гранична защита, пасажерите на някои полети на Finnair към този момент могат бързо да минават през граничен надзор, като записват дигитална версия на паспорта си.

Други дестинации сигурно ще последват обичащата нововъведения скандинавска нация.

Миналата седмица летище Чанги в Сингапур разгласи, че влизането в страната ще бъде без паспорти през 2024 година Това е още една независимост при пътешестване за сингапурци, които към този момент се радват на безвизов достъп и достъп при поискване до повече дестинации, в сравнение с жителите на която и да е друга страна или град-държава. Ето за какво сингапурските паспорти оглавяват лист за 2023 година на „ най-влиятелните “ в света.

Добре пристигнали в есента

Облечете се топло, напълнете куфара си с кратунки и вземете тиквеното си лате - есента е времето, когато готините деца обичат да пътуват.

Това е моментът, в който най-хубавите европейски дестинации сервират меко въодушевление след лятната динамичност и посетителите могат да избират сред умерени плажни температури и уютни фестивали по време на беритба.

Пътищата стават неделима част от естествената хубост на природата. Пътуването се трансформира хармонично доближаване, а шофирането може да бъде същинско наслаждение - изключително когато листата са изпъстрени с цветове. Ето шест живописни пътешествия, които да предприемете.

Ако желаете да се отправите към гората, с цел да се насладите на всички прелестни цветове и нюанси се нуждаете от раница за пикник и водоустойчива бинокъл. Поседнете край останките от едно от най-обичаните дървета в Англия - явор, който повече от 200 години се извисяваше до Стената на Адриан, включена в листата на ЮНЕСКО. За страдание неотдавна дървото беше отсечено при акт на вандализъм.

Октомври е по-слаб сезон на Карибите, което може да го направи уместно място за всеки, който желае да усамоти измежду прелестни плажове. Там можете да избягате от света, да се гмуркате и да посетите над 20 плажа на тези 180 квадратни км.

Любителите на храната с усет към изисканата кухня би трябвало да насочат вниманието си към Испания, в която се намират повече от 50 от най-хубавите ресторанта в света - най-вече в сравнение с всяка друга страна.

Но в случай че се вълнувате повече от броя на нишките, в сравнение с от хляба, пробвайте Лондон, който преди малко приветства два нови хотела. Историческият боен офис в Уайтхол, който в миналото е бил употребен от Уинстън Чърчил, е трансфорат в първокласния Raffles London. И азиатската верига Peninsula от висок клас най-сетне дойде в столицата на Обединеното кралство, покрай Хайд Парк. Цените стартират от впечатляващите 1600 $ на вечер.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР