Във Висшия съдебен съвет също ще трябва да има ревизии“.

...
Във Висшия съдебен съвет също ще трябва да има ревизии“.
Коментари Харесай

Филип Станев: Във ВСС също трябва да има ревизии

„ Във Висшия правосъден съвет също ще би трябвало да има проверки “. Това съобщи депутатът от „ ИТН “ Филип Станев пред публицисти в коридорите на Народното събрание за това дали е допустима промяната на основния прокурор в границите на 46-о Народно събрание.

За да бъде заменен основният прокурор, това не може да се случи просто по този начин при в този момент настоящото законодателство. Решението е законодателство, изясни Станев.
 Филип Станев: Между „ ИТН “ и Движение за права и свободи има толкоз връзка, колкото сред белите мечки и пингвините Филип Станев: Между „ ИТН “ и Движение за права и свободи има толкоз връзка, колкото сред белите мечки и пингвините
Ще търсим диалози с тези, които са вероятни сътрудници – хората на Мая Манолова и хората на Христо Иванов, тъй като те са единстве...

По думите му, до момента в който работят сегашните правила и закони щяло да бъде по този начин. Оставката на основния прокурор я изиска българския народ и я желал дълги месеци на митингите, сподели Филип Станев.

Той уточни, че Висш съдебен съвет също е проблематична конструкция в българското правно пространство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР