Във Великобритания ще направят извънредна законодателна промяна, за да се

...
Във Великобритания ще направят извънредна законодателна промяна, за да се
Коментари Харесай

Великобритания променя системата за предсрочно освобождаване на терористи

Във Англия ще създадат изключителна законодателна смяна, с цел да се приключи автоматизираното предварително освобождение от пандиза на хора, наказани за тероризъм. Това разгласи в Народното събрание министърът на правораздаването. Мярката се подхваща след две набези, осъществени в последните месеци от такива лица.


Нападателят, който през вчерашния ден рани с нож двама души в Южен Лондон, е бил наказан на 3 години и 4 месеца за закононарушения, свързани с тероризъм. Двайсетгодишният Судеш Аман е излежал половината присъда и е освободен през януари. Той обаче е бил под непрекъснато наблюдаване на въоръжени служители на реда. Това изяснява бързината, с която беше премахнат при нападението. Това е неприемливо, сподели в Народното събрание английският министърът на правораздаването Робърт Бъкланд.
Робърт Бъкланд, министър на правораздаването на Англия: Не бива да се получават обстановки като вчерашния случай. Един нарушител, който съставлява риск за почтени хора, е освободен предварително посредством автоматизирана законова процедура, без контрол на Комисията за условно освобождение.
Предстоят законови промени които ще отстранен опцията наказани за тероризъм да бъдат освобождавани предварително без контрол. Такъв е казусът с нападателя от Лондон Бридж. Той е излежавал присъда за тероризъм и е излязъл от пандиза, с електронна гривна за следене. В края на ноември той умъртви двама души и рани трима, преди да бъде убит от полицията.
 Нападателят от Лондон желал да извърши офанзива, която да го трансформира в страдалец Нападателят от Лондон желал да извърши офанзива, която да го трансформира в страдалец
Ислямска страна пое отговорност за офанзивата в Южен Лондон, при която бяха ранени двама души. Ликвидираният от полицията 20-годишен нападател е имал прочие..
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР