Във Великобритания ще бъде създаден първият в света център за

...
Във Великобритания ще бъде създаден първият в света център за
Коментари Харесай

Във Великобритания създават първия в света център за изследване на кръговата икономика

Във Англия ще бъде основан първият в света център за проучване на кръговата стопанска система, заяви през днешния ден държавното управление на страната.

" Във Англия ще бъде основан първият в света интернационален център за положителни практики за стабилно ръководство на ресурсите в границите на кръговата стопанска система, който получи поддръжката на Организация на обединените нации ", се споделя в прессъобщение на уеб страницата на английското държавно управление.

Центърът ще създава устойчиви подходи към кръговата стопанска система и успеваемостта за потребление на ресурсите, с цел да обезпечи понижаване на въглеродните излъчвания и преход към " зелено " бъдеще, се прецизира в материала.

Центърът, който ще бъде публично открит през април 2024 година, ще бъде основан въз основата на пет институции: университетския лицей в Лондон, университета Ексетър, Лондонския университет " Брунел ", университета Суонзи и Британската геоложка работа.

Кръговата стопанска система е модел на произвеждане и ползване, който допуска повторното потребление, възобновяване и преправка на съществуващи материали и артикули допустимо най-дълго.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР