Във Великобритания откриха нова мутация на COVID-19, съобщава Скай нюз.

...
Във Великобритания откриха нова мутация на COVID-19, съобщава Скай нюз.
Коментари Харесай

Нова мутация на COVID-19 се разпространява бързо във Великобритания

 Във Англия откриха нова разновидност на COVID-19, оповестява " Скай нюз ". Телевизионният канал се базира на здравния министър Мат Ханкок. Според него е малко евентуално новата разновидност на ковид да не се повлияе от имунизацията.

Пред Камарата на общините Ханкок беше безапелационен, че именно новата разновидност на рисковия вирус се популяризира извънредно бързо в югоизточната част на страната. 

" Броят на новите случи, инфектирани с разновидността, е по-голям, в сравнение с тези с до момента познатия вид на COVID-19, като болните са над хиляда ", уточни здравният министър.  

Съобщава се за инфектирани с разновидността в 60 общини на страната. Според здравните управляващи новият вид на COVID-19 е сходен на този, открит и в други европейски страни през последните месеци.

По думите на министър Ханкок пред английските депутати, все още няма налична информация, която да допуска, че новата разновидност може да аргументи съществени признаци или че няма да се поддаде на имунизацията против COVID-19.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР