Във Великобритания медиите са това, което си представяме и сме

...
Във Великобритания медиите са това, което си представяме и сме
Коментари Харесай

Огнян Стефанов: Не помня управление с толкова престъпни практики. Нацията ни е застрашена

Във Англия медиите са това, което си представяме и сме учили. Забелязвам, че младите публицисти във Фрог нюз търсят да схванат какво пишат непознатите медии за неща, които ние към този момент сме казвали и описвали. Беше казано, че е употребен държавен запас за изборите. Според мен джипката изигра роля, която е неуместна. Но би трябвало да признаем, че и аудиторията не е с добра политическа просвета и тя не реагира остро на тези неща. Не реагира съпротивително, че я приласкават по подобен първичен и безсрамен метод. Това се дребни андрешковски номера- ще заедно съм с джипката, а Севда ще ме снима. Пошло е.

Търсил съм причини за диктаторско държание. Дефиницията за тирания е безусловно запълнена в България. Всява се боязън, че бизнесът ти няма да върви, че може да закъса, в случай че ти заявиш свободно мнение. Познавам предприемачи, които лежаха по арести, на които им бе лишен бизнеса. Фирми се завладяват. Ако една компания стартира да печели, незабавно се появяват хора, които посредством шантаж и изнудване завладяват цялата компания. Силови структури като прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, служби, са инструмент на диктатурата. Може да се оказва напън по всякаква форма. Ти си жертван. Нямаш късмет.

Големите медии по време на предизборната акция усъвършенстваха рекорд- на Мая Манолова и задаваха един и същи въпрос за срещата й с Божков над 1000 пъти. В същото време те не попитаха за срещите на Борисов с Божков. Дори тази тематика не е изпусната в общественото пространство. Тук никой не е задал въпроса на Борисов да даде просто пояснение за чекмеджето.

Става въпрос за 1 млн. евро-сума, която не участва даже във въображението на хората. ГЕРБ губи над 20 депутата в Народното събрание и над близо 400 000 гласа. Абсолютен неуспех е да имаш целия запас на страната и да постигнеш подобен резултат на изборите. Борисов до момента трябваше да е подал оставка. Вторачват се дали Корнелия Нинова ще подаде оставка. Трябва да сме й признателни на нея - махна хора като Гергов, Дъбов. Изчисти партията от хора, които разсъждават с нафталинови категории. Българска социалистическа партия си отиде на място-тя е дребна партия.

Има Такъв Народ се обрисува като водач. Би било извънредно да се разочароваме от тази партия. Задкулисието постоянно ще наднича от всеки ъгъл. Ние толкоз сме привикнали с него, че за нас е извънредно, в случай че има пробив.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР