Във Великобритания консерваторите могат да бъдат заличени като партия на

...
Във Великобритания консерваторите могат да бъдат заличени като партия на
Коментари Харесай

Влиятелен консерватор в Лондон: Партията може да бъде заличена на следващите избори

Във Англия консерваторите могат да бъдат " заличени " като партия на идващите избори, откакто оставят страната в по-лошо положение от това, в което я наследиха през 2010 година Това сподели високопоставеният народен представител от торите Дани Крюгер, правейки оценка на 13-те години ръководство на партията, предава БНР.


Дани Крюгер, който е влиятелен " бекбенчър " (от задните редове, бел. ред.) и създател на ставащата все по-влиятелната група на " Новите консерватори ", съобщи, че торите рискуват да бъдат изхвърлени от власт тази година, оставяйки страната " по-тъжна, по-малко обединена и по-малко консервативна ", в сравнение с я наследиха.

Коментарите на депутата, представени от вестник " Гардиън ", идват тъкмо когато министър-председателят Риши Сунак се пробва да сплоти партийните редици и гласуващите за торите с подмятания за понижаване на налозите в бюджета преди изборите по-късно тази година. Сунак ще бъде хазаин на събитие в северозападна Англия през днешния ден, където ще призове гласоподавателите да не престават да поддържат консерваторите.

Сунак обаче е изправен пред мъчно начало на изборната година, с опцията за забележителен протест още през днешния ден поради проекта му за добиване на повече петрол и газ от Северно море и по-късно поради законопроекта за депортиране на търсещи леговище в Руанда.

Предстоят и три сложни междинни избори на депутати, които умерено могат да бъдат извоювани от лейбъристите. Последното изследване на публичното мнение на Скай нюз сочи, че лейбъристите изпреварват консерваторите с повече от 18 пункта.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР